Προφίλ

Καλώς όρισες στον ιστοχώρο μας!

Λίγα λόγια για εμάς

Ο Σελιδοδείκτης είναι ένα αμιγές-εκπτωτικό βιβλιοπωλείο στην Καλλιθέα. Θα θέλαμε να γίνει ο αγαπημένος χώρος κάθε βιβλιόφιλου καθώς είναι  σύγχρονος και πρωτότυπος αλλά και ζεστός ταυτόχρονα!
Ελπίζουμε το αναγνωστικό κοινό της Καλλιθέας να το αγκαλιάσει αλλά προσκαλούμε και τους μη αναγνώστες να ανακαλύψουν τη μαγεία του βιβλίου μέσα από προτάσεις που θα απευθύνονται στον καθένα προσωπικά !

Προφίλ. Ο Σελιδοδείκτης είναι ένα αμιγές-εκπτωτικό βιβλιοπωλείο στην Καλλιθέα. Θα θέλαμε να γίνει ο αγαπημένος χώρος κάθε βιβλιόφιλου καθώς είναι  σύγχρονος και πρωτότυπος αλλά και ζεστός ταυτόχρονα! Ελπίζουμε το αναγνωστικό κοινό της Καλλιθέας να το αγκαλιάσει αλλά προσκαλούμε και τους μη αναγνώστες να ανακαλύψουν τη μαγεία του βιβλίου μέσα από προτάσεις που θα απευθύνονται στον καθένα προσωπικά! Δεν είναι βιβλιοκαφέ και βεβαίως δεν διαθέτει χαρτικά, φωτοτυπίες και σχολικά είδη. Στον «Σελιδοδείκτη», με τα ράφια από λευκό ξύλο πεύκου, η φιλοξενία και η ζεστασιά είναι σοβαρή υπόθεση για τους ιδιοκτήτες. Παίρνουν πολύ σοβαρά τον πελάτη-αναγνώστη και το αποδεικνύουν: δίπλα στο ταμείο ο προτάσεις είναι αυτές των αναγνωστών! Όποιος επισκεφθεί τον «Σελιδοδείκτη» θα απολαύσει άριστη εξυπηρέτηση, χαμόγελο και εκπτωτικές τιμές. Προφίλ